Bericht versturen

Beperkt Co. van Changzhouskyerscale,

 

Elektronisch Verwerkende Co. van Changzhoujrbao, Ltd.

 

Thuis

Changzhou Skyerscale Co.,Limited

Certificaat
China Changzhou Skyerscale Co.,Limited certificaten
China Changzhou Skyerscale Co.,Limited certificaten
Ik ben online Chatten Nu

Changzhou Skyerscale Co.,Limited

1 2 3 4 5 6
Changzhou Skyerscale Co.,Limited Changzhou Skyerscale Co.,Limited Changzhou Skyerscale Co.,Limited Changzhou Skyerscale Co.,Limited Changzhou Skyerscale Co.,Limited Changzhou Skyerscale Co.,Limited
Workshop Kantoor

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Verdeler/groothandel
Exporteur
Grote Markt : Noord-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Wereldwijd
Merken : SKYERSCALE
Aantal werknemers : >100以上
Jaarlijkse omzet : 500-1000
Opgericht Jaar : 2007
Export pct : 70% - 80%

 

Beperkt Co. van Changzhouskyerscale, (Co., Ltd van Changzhou JRBao Elektronisch Verwerkende) is een professionele high-tech onderneming, die op het gebied van elektronische vrachtwagenschaal, spoorwegschaal, wegende systemen en elektromechanisch materiaalonderzoek, ontwikkeling, productontwerp en productie is.

 

Het is uitgerust met een professionele technisch en verkoopteam, is het etc. geavanceerd, superioriteit, betrouwbaarheid, stabiliteit in de structuur, ontwerp, materiaal. De producten op het ijzer en het staal, metallurgie, non-ferro metalen, olie en chemische vervoerlogistiek die etc. worden toegepast.

In de loop van de jaren, baseert ons bedrijf zich op uitstekende productkwaliteit en de goede reputatie in de internationale marktontwikkeling, heeft vriendschappelijke samenwerkingsverhouding op lange termijn met meer dan 200 landen, zoals Thailand, Vietnam, Sri Lanka, Kambodja gevestigd, Tsjechisch, Slowakije, Polen, België, het UK, Griekenland etc….

 

Wij dringen op „betrouwbare producten de verplichting, van de kwaliteitsdienst“ aan de markt aan, en ontwikkelen constant innovatief, om onze cliënten van een systeem te voorzien om oplossingen te wegen, wonnen het vertrouwen van de gemeenschap en de steun!

 

Ons doel: de klantgerichte, integriteitsdiensten, ononderbroken innovatie, voortdurende verbetering!

 

Contactgegevens
Changzhou Skyerscale Co.,Limited

Contactpersoon: Ms. Fang

Tel.: 18115788166

Fax: 86-519-83331897

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)