Bericht versturen

Beperkt Co. van Changzhouskyerscale,

 

Elektronisch Verwerkende Co. van Changzhoujrbao, Ltd.

 

Thuis

Changzhou Skyerscale Co.,Limited Fabrieksreis

Certificaat
China Changzhou Skyerscale Co.,Limited certificaten
China Changzhou Skyerscale Co.,Limited certificaten
Ik ben online Chatten Nu
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Changzhou Skyerscale Co.,Limited Changzhou Skyerscale Co.,Limited Changzhou Skyerscale Co.,Limited Changzhou Skyerscale Co.,Limited Changzhou Skyerscale Co.,Limited Changzhou Skyerscale Co.,Limited Changzhou Skyerscale Co.,Limited Changzhou Skyerscale Co.,Limited Changzhou Skyerscale Co.,Limited Changzhou Skyerscale Co.,Limited
workshop

workshop

De workshop veroorzaakt allerlei vloerschaal, u-vormschaal, weegt stralen, bankschaal enz.

assembleer en de vormschaal van kaliberbepalingsu, vloerschaal enz.

De schaal van de opbrengsvrachtwagen

Materiaal om vrachtwagenschaal te vervaardigen

Materiaal om vrachtwagenschaal te vervaardigen

1
Changzhou Skyerscale Co.,Limited
OEM

OEM

 • lopende band

  Wij zijn een professionele high-tech onderneming, die op het gebied van elektronische vrachtwagenschaal, vloerschaal, bankschaal, wegende systemen en elektromechanisch materiaalonderzoek, ontwikkeling, productontwerp en productie is, wij in binnen- en buitenland hebben samenwerking op lange termijn met beroemde ondernemingen allebei.

  Productielijnprofiel

 • OEM / ODM

  OEM/ODM profiel

  Wij zijn een professionele high-tech onderneming, die op het gebied van elektronische vrachtwagenschaal, vloerschaal, bankschaal, wegende systemen en elektromechanisch materiaalonderzoek, ontwikkeling, productontwerp en productie is.

  om de marktvraag te ontmoeten, zijn wij uitgerust met een professioneel technisch team, is het etc. geavanceerd, superioriteit, betrouwbaarheid, stabiliteit in de structuur, ontwerp, materiaal. De producten op het ijzer en het staal, metallurgie, non-ferro metalen, olie en chemische vervoerlogistiek die etc. worden toegepast. Wij blijven fijne kwaliteitsproducten ontwikkelen om aan de behoeften van binnenlandse en buitenlandse markten te voldoen en wij zijn volledig van hartstocht voor het geluk van wereldmensen.

   

 • R & D

  R&D-Profiel

  Onze die fabriek uit metaalproducten is voortgekomen die, dan introduceert constant nauwkeurig materiaal om de pijpleidingsverrichtingen van grondstof aan diepe verwerking van afgewerkt product te realiseren verwerken; introduceer opeenvolgend een reeks van materiaal: snijmachine, puncher, buigende machine, het testen materiaal etc., zeer verbeterend het onze productievermogen en de productkwaliteit.

   

Contactgegevens
Changzhou Skyerscale Co.,Limited

Contactpersoon: Ms. Fang

Tel.: 18115788166

Fax: 86-519-83331897

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)